Partizanska cesta 54, SI-2000 Maribor
+386 2 620 22 55

Žuti klik spletna trgovina

Spletna trgovina Žuti klik

Platforma omogoča prodajo neomejenega števila artiklov v spletni trgovini www.zutiklik.hr, možnost naročanja v več kot 1.400 poštnih poslovalnicah po celotni Hrvaški in možnost naročanja prek telefona. Trenutno je v ponudbi okoli 2.000 artiklov v treh oddelkih, a se bo ponudba sproti dopolnjevala. Septembra bo izšel tudi prvi katalog v več kot milijon izvodih, ki bo distribuiran po celotni Hrvaški.

Naročnik:

HP-Hrvatska pošta d.d.

Tip:

Spletna trgovina

Izvedba:

Scorpio IT d.o.o.

UPORABLJENE TEHNOLOGIJE

Tehnologije, ki smo jih uporabili v razvojnem procesu

.NET
50%
MS SQL
30%
HTML
15%
Javascript
5%

ZNAČILNOSTI

Uvoz produktov iz dobaviteljevih XML datotek. Uvoz poskrbi za posodobitev zalog, cen, opisov, slik…

Uvoz poskrbi za posodobitev kategorij vezanih na produkte dobaviteljev.

Avtomatsko generiranje datotek, ki jih potrebujemo za digitalni marketing (Google, Facebook, Ceneje…).

NAROČILA

Pregled naročil in njihovih statusov preko nadzorne plošče, ki omogoča urejanje naročil, pregled nad statusom naročila, pregled nad statusom pošiljanja, izpis naročil, računov ali predračunov.

DOSTAVA

Razvit vtičnik za dodajanje posebnih vrst dostave kot so dostava do 10.ure, dostava po 16. uri, dostava v paketomat, dostava na bencinski servis. Preračunavanje vrednosti posamezne dostave je popolnoma avtomatizirano.

POŠILJKE

Enostaven pregled nad pošiljkami, kjer lahko moderator ureja posamezne pakete, izpiše račun, spremnico, oddajnico ali le pregleda podatke kot so številka za sledenje, teža, datum pošiljanja ipd.

DNEVNIK NALOG

Različne naloge kot so vnos računov v ERP, posodabljanje prevzemnih mest, pošiljanje email sporočil. preverjanje statusov dostave, posodabljanje zalog ipd.. Vse naloge se izvajajo avtomatizirano po vnaprej določenem urniku.

DAVČNE BLAGAJNE

Dodana programska koda za pošiljanje računov na “porezno upravo”. Računi se prenašajo popolnoma avtomatsko. Administrator ima pregled nad uspešnimi ali neuspešnimi prenosi računov.

MOŽNOSTI PLAČIL

Razviti vtičniki za plačila s kreditnimi karticami in za plačila na obroke. Integracija kartičnega poslovanja v spletno trgovino.

Spletno trgovino si lahko ogledate na naslovu www.zutiklik.hr

17/08/2017