Partizanska cesta 54, SI-2000 Maribor
+386 2 620 22 55

MojPaket spletna trgovina

Spletna trgovina podjetja PS Mojpaket d.o.o.

S spletno trgovino MojPaket Pošta Slovenije, d.o.o. uresničuje svojo razvojno naravnanost pri uvajanju novih in tehnološko inovativnih storitev na področju elektronskega poslovanja. Z namenom zagotavljanja najkakovostnejših storitev na področju spletnega nakupovanja končnim uporabnikom je ustanovila podjetje PS Moj paket, d.o.o.

Podjetju PS Moj paket smo zagotovili stabilno okolje za izvajanje spletne prodaje. S podjetjem uspešno sodelujemo od leta 2014.

Naročnik:

PS Moj paket d. o. o.

Tip:

Spletna trgovina

Izvedba:

Scorpio IT d.o.o.

UPORABLJENE TEHNOLOGIJE

Tehnologije, ki smo jih uporabili v razvojnem procesu

.NET
50%
MS SQL
30%
HTML
15%
Javascript
5%

ZNAČILNOSTI

Uvoz produktov iz dobaviteljevih XML datotek. Uvoz poskrbi za posodobitev zalog, cen, opisov, slik…

Uvoz poskrbi za posodobitev kategorij vezanih na produkte dobaviteljev.

Avtomatsko generiranje datotek, ki jih potrebujemo za digitalni marketing (Google, Facebook, Ceneje…).

NAROČILA

Pregled naročil in njihovih statusov preko nadzorne plošče, ki omogoča urejanje naročil, pregled nad statusom naročila, pregled nad statusom pošiljanja, izpis naročil, računov ali predračunov.

DOSTAVA

Razvit vtičnik za dodajanje posebnih vrst dostave kot so dostava do 10.ure, dostava po 16. uri, dostava v paketomat, dostava na bencinski servis. Preračunavanje vrednosti posamezne dostave je popolnoma avtomatizirano.

POŠILJKE

Enostaven pregled nad pošiljkami, kjer lahko moderator ureja posamezne pakete, izpiše račun, spremnico, oddajnico ali le pregleda podatke kot so številka za sledenje, teža, datum pošiljanja ipd.

DNEVNIK NALOG

Različne naloge kot so vnos računov v ERP, posodabljanje prevzemnih mest, pošiljanje email sporočil. preverjanje statusov dostave, posodabljanje zalog ipd.. Vse naloge se izvajajo avtomatizirano po vnaprej določenem urniku.

DAVČNE BLAGAJNE

Dodana programska koda za pošiljanje računov na FURS. Računi se prenašajo popolnoma avtomatsko. Administrator ima pregled nad uspešnimi ali neuspešnimi prenosi računov.

MOŽNOSTI PLAČIL

Razviti vtičniki za plačila s kreditnimi karticami in za plačila na obroke. Integracija kartičnega poslovanja v spletno trgovino.

Vzdržujemo 30.000 izdelkov v spletni trgovini MojPaket.si

26/12/2016