Partizanska cesta 54, SI-2000 Maribor
+386 2 620 22 55

Programska koda MMI In PLC za Krio napravo

Krio terapija je nova, hitra in učinkovita terapija na področju dobrega počutja, zdravja, lepote in regeneracije po športu. Izvaja se v krio komori, ki s pomočjo tekočega dušika s temperaturo -195°C ohlaja zrak, ki se vpihuje v krio komoro.

Krio terapija celotnega telesa aktivira v možganih proces sproščanja adrenalina in endorfinov v krvni obtok, zaradi česa boste zaznali občutek sreče in okrepitve. V telesu se aktivira obrambni mehanizem, kar pospeši krvni obtok in metabolizem ter posledično zviša količino hranilnih snovi ter kisika vsaki zdravi celici. Poveča se sproščanje hormonov in prekrvavitev.

  • izboljšuje delovanje našega telesa
  • pozitivno vpliva pri težavah z artrozo, artritisom in luskavico
  • zmanjšuje čas okrevanja po operativnih posegih
  • odpravlja probleme z nespečnostjo
  • celostna sprostitev, stres počasi izhlapi s telesa
  • dolgoročno zmanjšanje bolečin zaradi vnetih mišic
  • pripomore k izgubi prekomerne telesne teže
  • omogoča hitrejše okrevanje po akutnih in kroničnih športnih poškodbah

RAČUNALNIŠKO VODENA

Računalnik vodi vse faze delovanja krio komore – fazo ohlajanja, fazo terapije, fazo priprave na naslednjo terapijo in fazo sušenja. Računalnik skrbi za enakomerno temperaturo cel cikel terapije, s čimer se doseže maksimalni možni efekt terapije. Obenem računalniški ekran nudi vse potrebne podatke v fazi terapije – želeno temperaturo, trenutno temperaturo, čas do konca terapije, stanje kisika v prostoru. Omogočeno je vodenje statistike in sicer število terapij z enim polnjenjem in skupno število terapij. Rokovanje je zaradi naprednega računalniškega programa izredno enostavno in ne zahteva znanja in izkušenj z nastavitvami, ki jih zahtevajo konkurenčne naprave.

vip-img-2

VARNOST

V krio komoro so vključeni številni varnosti sistemi. Možna je ročna blokada v primeru nenadzorovanega naraščanja temperature, računalnik sam izklopi napravo v primeru nenadzorovanega naraščanja temperature, računalnik izklopi napravo v primeru, da v pričakovanem času ne doseže želene temperature.

vip-img-3

Naročnik:

VIP Tehnika d. o. o.

Tip:

Programska koda MMI In PLC za Krio napravo

Izvedba:

Scorpio IT d.o.o.

Računalniško voden proces omogoča enakomerno ohlajanje brez temperaturnih šokov!

16/03/2017